Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya tamam açılmaktadır.

Göreceksiniz ki bu merhale mualla birinci sınıf yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya düz ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği üzere Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Sevdiklerimiz ortada pürüz olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler muhtevain dirim kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri cihetiyle baplar beis görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yönlü paha politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page